Înscrierile pentru ASU 2017 s-au încheiat!

 
 

2 săptămâni de viața de student la arte te așteaptă!

Dacă ești elev în clasa a XI-a și ai intenția de a urma o universitate de artă și design, experimentează studenția încă din timpul liceului! Urmărește pașii descriși mai jos și sperăm să ne vedem în iulie în Cluj-Napoca. 

 

1. Completează corect, cât mai convingător și fără omiteri formularul de înscriere pe care îl găseşti la finalul acestor instrucţiuni. Este foarte important să acorzi atenția cuvenită tuturor câmpurilor care trebuie completate! Selecția este făcută în funcţie de informaţiile pe care le găsim în acest formular şi a motivaţiei de a participa în program.

2. După momentul înscrierii online (pasul 1), așteptăm cât de repede o adeverință eliberată de către secretariatul liceului tău care să ateste faptul că ești elev/ă în clasa a XI-a. Scanează adeverința primită de la secretariat și trimite-o pe adresa de e-mail: asuadcn@yahoo.com .

Dacă totul este în regulă, în 48 ore de la expedierea e-mailului îți vom trimite un răspuns de confirmare a faptului că am primit adeverința. Dacă ai peste 18 ani, înscrierea este completă și ne auzim în 11 iunie cu rezultatele selecției.

2.1. Dacă nu împlinești 18 ani până la data de 30 iunie 2017, atunci mai ai un pas de parcurs. Aici (click) găsești o declarație care trebuie completată de unul dintre părinții tăi, act din care reiese faptul că își dau acordul pentru participarea ta la Arts Summer University 2017. Noi ne asumăm răspunderea să fii tratat(ă) în cele mai bune condiții pe durata ASU, suntem responsabili de acțiunile tale și dorim ca părinții tăi să știe acest lucru.

Toți pașii descriși mai sus trebuie parcurși până la termenul limită al înscrierilor, 6 iunie 2017.

Pentru întrebări și lămurirea neclarităților, scrie-ne pe facebook sau trimite un e-mail pe asuadcn@yahoo.com .